web analytics
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Vini re!
Sasia e produkteve eshte e limituar,keshtu qe nxitoni ti beni tuajat keto produkte fantastike!
Produktet tona qe do vijne tek ju do te jene ne anonimat te plote.
Kontakti dhe te dhenat e vetme qe do te duhen per blerjen e produkteve tona jane nje adrese e-maili per porosine dhe nje numer telefoni ne momentin qe produkti do te jete gati per tu dorezuar tek ju.
Produkti do te jete i vendosur dhe i mbeshtjelle ne nje pako te padukshme nga jashte.
Dorezimi do te behet nga nje kompani private transporti qe nuk do te kete dijeni per permbajtjen e saj.
Te vetme te dhena qe do ti dorezohen kompanise private te transportit jane nje pako e padukshme nga jashte,si dhe nje numer kontakti te personit qe do te marre produktin.
Ne momentin qe korrieri do te ju beje dorezimin e pakos,ju do te beni edhe pagesen ne cash (kesh).
Identiteti juaj do te mbrohet plotesisht ne cdo rast dhe rrethane.
Ju faleminderit.

Fotot

Gjendja: Produkt i ri i pahapur dhe i paperdorur.
Pershkrimi: “Bytha e bute” do te ju jape ndjesine sikur po beni seks real anal. Materiali i vecante i perdorur per ndertimin e kesaj lodre do te ju jape ndjesine dhe butesine e nje bythe reale. Mjeti real per te pasuar nje eksperience dhe masturbim te jashtezakonshem.
Specifika te produktit 
Materiali: TPR
Pesha: 210 gram
Diametri: 4.2 cm
Gjatesia: 13 cm
Ngjyra: E njejte si ne foto
Cmimi: 2 999 leke (vetem per Tetorin ky produkt ofrohet me 20% zbritje). Cmimi real i ketij produkti eshte 3 599 leke.

Per te blere kete produkt na kontaktoni nepermjet formularit me poshte ose me email ne : contact@qirjeekstreme.com