web analytics
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Sasia e produkteve eshte e limituar,keshtu qe nxitoni ti beni tuajat keto produkte fantastike!

Produktet tona qe do vijne tek ju do te jene ne anonimat te plote.
Kontakti dhe te dhenat e vetme qe do te duhen per blerjen e produkteve tona jane nje adrese e-maili per porosine dhe nje numer telefoni ne momentin qe produkti do te jete gati per tu dorezuar tek ju.
Produkti do te jete i vendosur dhe i mbeshtjelle ne nje pako te padukshme nga jashte.
Dorezimi do te behet nga nje kompani private transporti qe nuk do te kete dijeni per permbajtjen e saj.
Te vetme te dhena qe do ti dorezohen kompanise private te transportit jane nje pako e padukshme nga jashte,si dhe nje numer kontakti te personit qe do te marre produktin.
Ne momentin qe korrieri do te ju beje dorezimin e pakos,ju do te beni edhe pagesen ne cash (kesh).
Identiteti juaj do te mbrohet plotesisht ne cdo rast dhe rrethane.
Ju faleminderit.


1-

Pidhi i ngushte aziatik - Cmimi 1 999 leke

Pidhi i ngushte aziatik – Cmimi 1 999 leke


2-

Bytha e bute - 2 999 leke

Bytha e bute – 2 999 leke


 3-

Pidhi vibrues- Cmimi: 3 999 leke

Pidhi vibrues- Cmimi: 3 999 leke